Vertalingen Violette


Violette heeft een verfrissende manier van lessen schrijven. Ze heeft een verscheidenheid aan lessen op haar site staan. De vertalingen van haar tags en blends kun je hier vinden.

----------------------------------

 

Vertalingen XtremeWeer een schrijver, die prachtige lessen schrijft, én me toestemming heeft gegeven om haar lessen te vertalen.
Naast afwisselende en gewoonweg prachtige lessen, maakt ze ook fantastische tubes.
Ik weet zeker dat je er plezier aan zult beleven om haar lessen te maken.

---------------------------------

 


Vertalingen AmeliaZoals wel meer gebeurt, kwam ik via via op de site van Amelia terecht.
Zij is nog niet zo lang bezig met lessen schrijven, maar de lessen die ze geschreven heeft zijn leuk en afwisselend. Probeer zelf maar eens!

----------------------------------

 

Vertalingen l'Eden


Ik ben er trots op om de vertalingen van deze site te mogen maken. Het is een Franse site, met prachtige lessen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en als je van blenden houdt kom je hier echt aan je trekken.


----------------------------------

 

Vertalingen Filly

 


Iedereen heeft weleens een tube van Filly gezien. Ze zijn werkelijk prachtig, vooral haar "misted tubes" zijn bij mij favoriet.
Filly heeft ook een eigen site, waarop - naast allerlei andere zaken - ook lessen staan. Filly schrijft vooral veel animatie lessen, maar ook heel aparte andere. Het is dan ook met veel plezier dat ik Filly's lessen vertaal en hier plaats.

---------------------------------

 

Vertalingen Meguil Graphic

Dit is een van de nieuwe schrijfsters waarvan ik toestemming heb om de lessen te vertalen. Ze is nog niet zo lang bezit met schrijven, maar de lessen die ze heeft geschreven zien er veel belovend uit. Hier is al vast een voorproefje.


---------------------------------

 

Vertalingen MichelVia de site van mijn Franse vriendin Silmaril kwam ik op de site van Michel. Hij is pas begonnen met lessen schrijven, er zijn er nog niet zo veel van zijn hand, maar hij is erg enthousiast, dus ik ben blij dat ook zijn lessen hier vertaald mogen worden. Nu maar hopen dat hij blijft schrijven!

----------------------------------

 

Vertalingen Mystic

 

Houd je van blenden? Kijk dan eens bij deze lessen. Niet alleen door blenden, maar door het gebruik van allerlei filters zijn de lessen van Mystic zo verrassend en leuk om te maken.
Neem snel een kijkje!

----------------------------------

 Marie France maakt prachtige tubes. Ze deelt ze ook in haar groep en doordat ze lid werd van L&K heb ik haar leren kennen als iemand die overloopt van creativiteit. Sinds kort is ze begonnen met lessen schrijven.
Ik hoop dat er snel meer komen!----------------------------------

 

Vertalingen Honeyygosh Studio


Sinds een tijdje schrijft Chelle lessen onder de bovenstaande naam. Ook al is ze nog niet erg ervaren, haar lessen zijn de moeite waard om te maken. Dus wat let je om ze eens te proberen?

----------------------------------

 

Vertalingen Heavendreams


Micki - van Heavendreams - heeft me ook toestemming gegeven om haar lessen te vertalen.
Micki schrijft prachtige lessen in verschillende stijlen.
Vooral haar Blendlessen zijn prachtig én erg leuk om te maken. Haar scripten zijn enig in hun soort!
Een bezoek aan haar website is dan ook een must.

----------------------------------


Vertalingen Bubbles

 

Via via ben ik terecht gekomen op de site van Bubbles. Ze is net begonnen aan een nieuwe site, maar ook de lessen van haar oude site zijn leuk om te maken.
Ik denk dat het geen compleet onbekende is, want ik heb al werk van haar lessen in emails langs zien komen.

----------------------------------

 

Vertalingen Insatiable Dreams

Als je van afwisseling houdt, kijk dan eens bij de site van Cat. Meer dan genoeg en voor elk wat wils. Veel plezier met het maken van haar lessen.

 

----------------------------------